Prijs 1049.00 Euro €
Categorie Tuinmeubelen
gepubliceerd datum 06/01/2019
Bekeken 300
Land Netherlands
Artikel kopen? Nu kopen

Scherpste aanbieding 33% Korting Douglasvision Veranda 300x300 cm

Betaling De betaling is bij aflevering per pin of contant aan de chauffeur. U heeft ook de mogelijk de betaling per I-DEAL te voldoen in onze webshop.
Levering Deze Douglasvision Veranda wordt gratis bij u thuisbezorgd! Het pakket zal naast de vrachtwagen op de verharde weg of oprit gelost worden.
Montage In het pakket wordt een bouwtekening meegeleverd zodat u de Douglasvision Veranda ook zelf op kunt bouwen. Mocht u vragen hebben tijdens montage dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen, wij helpen u dan graag verder. U kunt deze houten veranda ook vakkundig door ons laten monteren. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!
Informatie Op onze website wordt alle informatie zo compleet mogelijk aangeboden. Als u echter nog vragen heeft over dit product kunt u deze altijd per e-mail of telefonisch aan ons stellen. Wij willen u graag voorzien van de juiste antwoorden! Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze showrooms. Laagste prijsgarantie Wij bieden u de laagste prijsgarantie aan op dit product! Mocht deze Douglasvision Veranda elders goedkoper worden aangeboden dan willen wij dat graag van u horen. Wij ontvangen dan graag de website link of offerte van de goedkopere aanbieder. Aan de hand daarvan doen wij u gegarandeerd een lager aanbod!

Kenmerken
Nieuw
JA
Verzenden, Thuisbezorgd
JA
Van Kooten Tuin Buiten leven
€ 1399
€ 1049
JA U bespaart € 350
Gratis thuisbezorgd
Op afspraak


Voor Aankopen, Vragen of Meer informatie: Artikelen Kopen of Contact aanbieder


Voor Aankopen, Vragen of Meer informatie: Artikelen Kopen of Contact aanbiederNaam: Blokhutvillage.nl


  Voor Aankopen, Vragen of Meer informatie: Artikelen Kopen of Contact aanbieder

   

  Gerelateerde aanbiedingen


   
  verkoper:


  Blokhutvillage.nl

  Lokatie: almelo - Netherlands
  Bezoek website aanbieder

  Generated in 0.063879013061523 ms